Palvelut

Tervetuloa asioimaan Pellon apteekkiin!

Annosjakelu

Asiakas saa kerralla kahden viikon ajaksi tarvitsemansa lääkkeet annospusseissa, jotka pakataan koneellisesti. Konejakelu on hygieenisempää ja virheettömämpää kuin käsin jakelu dosetteihin. Asiakas maksaa vain käyttämistään lääkkeistä. Koska lääkkeet hankitaan kahden viikon erissä, lääkehoidon muuttuessa asiakkaalle ei jää suuria määriä ylimääräisiä lääkkeitä. Palvelu on asiakkaalle maksullinen. Kela korvaa osan maksusta asiakkaalle tiettyjen edellytysten täyttyessä.

Lääkeneuvonta
Vastaamme mielellään tuotteisiimme sekä niiden tilaamiseen liittyviin kysymyksiin. Lääkeneuvonnassa palvelee aina lääkealan ammattilainen eli farmaseutti tai proviisori.
Voit ottaa meihin yhteyttä:

Reseptien uusinta

Voit pyytää meiltä reseptin uudistamista. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 16 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä. Reseptinuusimismaksu on 2€/resepti. Apteekki ei voi taata, että lääkäri aina uusii reseptin pyynnön perusteella.

Lääkejätteiden vastaanotto
Lääkejätettä ovat kaikki käyttämättä jääneet, vanhentuneet tai sellaiset lääkkeet, joiden käytön viranomainen, lääkkeen valmistaja, myyntiluvan tai rekisteröinnin haltija on kieltänyt. Lääkejäte on aina vaarallista jätettä, joka on hävitettävä oikein. 


  • Tarkista lääkekaappisi säännöllisesti ja poista sieltä vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet.

  • Poista reseptilääkkeistä ohjeliput tietosuojan takia.

  • Ota vanhat tai käyttämättä jääneet tabletit ja kapselit pois alkuperäispakkauksistaan, pakkaa ne irrallisina läpinäkyvään muovipussiin ja tuo ne apteekkiin.

  • Palauta nestemäiset lääkkeet, voiteet ja aerosolit apteekkiin niiden omissa pakkauksissaan. Varmista, että nestemäiset lääkkeet eivät vuoda.

  • Toimita jodipitoiset lääkkeet ja elohopeakuumemittarit apteekkiin muusta lääkejätteestä erillään.

  • Palauta sytostaattia sisältävät lääkejätteet (syövän hoidossa käytettävät lääkkeet ja esimerkiksi metotreksaattia sisältävät valmisteet) erillisessä muovipussissa ja alkuperäispakkauksissaan.
Pellon apteekki julkisivu

Tule käymään

Kauppatie 35
95700 Pello
Sijainti kartalla >

Olemme avoinna

Ma-pe: 9-17
La: 9-14