Kanta-asiakkuus

Liity nyt kanta-asiakkaaksemme!

Kanta-asiakkaanamme voit saada keskittämisalennusta jopa 8%. Alennuksen saat heti kassalla normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

Ostohyvitystaulukko

Ostokertymä/kalenterivuosi Alennus
250€- 1%
500€- 2%
1000€- 3%
1500€- 4%
2000€- 5%
2800€- 8%

Samassa taloudessa asuva puoliso ja alaikäiset lapset kerryttävät yhteistä ostokertymää. Kaikki ostot, niin resepti- kuin reseptivapaatkin ostot, kerryttävät kertymää. Ostokertymän mukainen alennus myönnetään normaalihintaisista, ei-lääkkeellisistä tuotteista.

KANTA-ASIAKKUUDEN EHDOT
Annan Pellon apteekille luvan tietojeni tallentamiseen ja oikeuden pitää lääkeostoistani rekisteriä seurantaa varten. Antamiani henkilötietoja apteekki voi käyttää minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen.

Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja kuluvan ja edellisen kalenterivuoden ajalta (enintään 24 kk ajan) sekä henkilötietojani toistaiseksi. Apteekin asiakasrekisteriin tallennettujen tietojen käsittely on luottamuksellista. Rekisteritietoja ei luovuteta apteekin ulkopuolelle markkinointi- tai muihin tarkoituksiin.
Kanta-asiakkuuteni päättyy ja antamani tiedot poistetaan asiakasrekisteristä erotessani kanta-asiakkuudesta tai ellen ole asioinut Pellon apteekissa kuluvan ja sitä edeltävän kalenterivuoden aikana.

Pellon apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin kanta-asiakasohjelmassa.

KANTA-ASIAKKUUDEN HYÖDYT
Lääketurvallisuus
Keskittäessäsi ostoksesi Pellon apteekkiin lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta on mahdollista, kun tiedossa on kaikki käytössä olevat lääkkeesi ja ravintolisäsi.

Keskittämisalennus
Saat ostokertymäsi mukaisen alennuksen ei-lääkkeellisistä tuotteista heti kassalla.

Palvelut edullisemmin
Kanta-asiakkaanamme uusimme reseptisi edullisemmin hintaan 1 € / resepti (norm. 2 € / resepti).

 

Liity kanta-asiakkaaksi täyttämällä ja lähettämällä lomake!

Tule käymään

Kauppatie 35
95700 Pello
Sijainti kartalla >

Olemme avoinna

Ma-pe: 9-17
La: 9-14

Kanta-asiakastietolomake

Tietojen lähetys

10 + 3 =